Vleesvee

Slachterij en Rundvleesspecialist H.Meijerink

Selectie van het vleesvee

De inkopers van slachterij Meijerink selecteren de runderen die geslacht worden op bevleesdheid en vetbedekking. De runderen worden voor het merendeel in België gekocht en daarna in Nederland gemest. We mesten de runderen zelf volgens onze specificaties.

Kwaliteitsgarantie

Om een zo’n constant mogelijke kwaliteit van het vlees te kunnen garanderen worden in hoofdzaak Belgische Blauwe runderen aangekocht. Daarnaast worden ook Piemontese, Blonde Aquitaine, en verbeterde Roodbonte runderen aangekocht.

Slachterij H. Meijerink is een flexibele organisatie, die het rundvlees verwerkt zoals de klanten dit wensen. Onze afnemers zijn o.a. kwaliteitsslagers en Islamitische slagerijen.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Soorten vleesvee

Belgische Blauwe Runderen, Piemontese, Blonde Aquitaine en Roodbonte Runderen

Slachterij H. Meijerink Soorten vleesvee
Slachterij H. Meijerink Soorten vleesvee
Slachterij H. Meijerink Soorten vleesvee
Slachterij H. Meijerink Soorten vleesvee
Slachterij H. Meijerink Soorten vleesvee
Slachterij H. Meijerink Soorten vleesvee
Menu